Néhány hete a Mompreneurs csoportban látott lelkesedés és energia által feltüzelve álmodtam egy olyan délelőttöt, ahol a vállalkozó anyukák, nők egymás inspiráló jelenlétében minden korábbinál hatékonyabban tudnak dolgozni.

Vállalkozó anyaként tudom, hogy nincs vesztegetni való idő, így míg a kisfiam a délutáni szundit teljesítette becsülettel, az első KAPTÁR + Mompreneurs Lounge esemény meg is született (majd minden vágyamat felülmúlta részvételben, inspirációban, üzleti kapcsolódások sebességében és számában, hangzavarban és egymás iránti kíváncsiságban – itt elolvashatod, hogy mit írt rólunk a Forbes)

Mi ez?

Egy coworking + networking délelőtt elsősorban Mompreneuröknek, de minden vállalkozó nőt szívesen látunk.

Hogy működik?

A KAPTÁR közösségi iroda Happening rendezvénytere minden héten egy délelőtt során exkluzívan a Mompoké. A tér közösségi munkára van ilyenkor berendezve áramforrással felszerelt asztalokkal. Szívesen látjuk ilyenkor a babádat is, a legkisebbeket habtapi játszószőnyeg és egy doboz játék várja. A térből nyílik egy hangszigetelt szoba babzsákfotellel, ahova elvonulhatsz altatni, pelenkázni, szoptatni, de akár telefonálásra, Skype meetingre is használhatod.

Havonta egyszer pedig vezetett networkinggel indul a délelőtt. 9-10.30-ig én (Irma) hozok olyan keretet, ami segít megismerni egymást, önmagadat, inspirálódni, feltöltődni, struktúráltan tanulni egymás sikereiből és kihívásaiból. Hogy ezek az alkalmak a lehető leghasznosabbak lehessenek, az előre regisztrálók nevét és brandjét (az előzetes hozzájárulásukkal) hozzáférhetővé tesszük, hogy célirányosan tudjátok egymást keresni.

10.30-tól 12-ig pedig lesz lehetőséged informális keretek között folytatni az elkezdett beszélgetéseket vagy kihasználhatod a KAPTÁR inspiráló közegét, hogy haladj a teendőiddel. Többek között egy olyan fal is lesz, ahova fel lehet írni a találkozó elején, hogy mit keresel, így még jobban elősegítjük a hatékony egymásra találást.

Hol?

KAPTÁR Happening
1065 Budapest, Révay köz 4.

Mennyi az annyi?

Coworking: 2500 Ft (áfával)
Networking + coworking: 2500 Ft (áfával), ami tartalmazza a könnyű reggelit, a szakmai programot és biztosítja délig a KAPTÁRban dolgozás lehetőségét.

Irma gondolatai:

Ki vagyok én és honnan jött az ötlet?

Horváth Irmának hívnak és lassan tizenöt éve foglalkozom képzéssel, csapatfejlesztéssel és hasznos beszélgetések vezetésével. A karrierem jelentős részét Angliában, Malájziában, Spanyolországban töltöttem, kis kitérővel olyan izgalmas helyekre, mint Dubai és Kazahsztán. A legjobban azt élvezem – dolgozzak egyénekkel vagy csoportokkal – amikor a résztvevők tele energiával és azzal a megértéssel távoznak, hogy már nagyon jól csinálják, amit csinálnak.

A Mompreneurs csoportot a legjobb barátnőm mutatta meg és hirtelen nagy vágyam lett, hogy meggyőzzem a páromat, a KAPTÁR egyik alapítóját, hogy csináljon helyet annak, hogy még több közös projekt, megvalósult jó ötlet, feltöltő beszélgetés jöhessen létre köztünk, köztetek. A többi már történelem – és a jövő ( kiegészítés Erikától).

Erika gondolatai:

És hogy miért is volt már a persze csináljuk felkiáltás egy nap után?

A vállalkozó Nőknek is nagyon fontos az offline világban való érvényesülés. A mi generációnk megy és törekszik megismerni minél több hasonlóan gondolkozó társat. Akikkel természetesen akár hosszú távon valamilyen formában segíteni is tudják egymást. A kisgyermekes anyák különleges helyzetben vannak. Szeretnék és érzik az erőt, az idő is alkalmas egy baba mellett kitalálni mivel is szeretnének új, anyás életükkel foglalkozni a következő 35-40 évben. Egy közösségi iroda, ha felkarolja a vállalkozó Nőket, csodák születnek, energiák szabadulnak fel, létrejön valami jó.

Légy Te is részese és kezdj el most találkozni velünk, beszélgetni, eszmét cserélni akár az online vagy az offline térben is.

Erika Administrator
Egy blog, egy közösség, egy lendület. Anyák, nők, akik vállalkoznak és összefognak. Egy blog ami nem egy személy, hanem “MI” vagyunk. Ez a vízió indította útjára A Mompreneurs közösséget Magyarországon.
follow me