Motiváció és inspiráció egy finom kávé mellett, útközben vagy épp vasalás közben. Nektek szól a Motivation to Go a Mompreneurs blog podcast csatornája, ahol kihozzuk belőled és magunkból is a a pozitív enegiákat. 

És a két motivátor: Erika és Zsófia

Erika: a Mompreneurs közösség alapítója, a kérdező, és akinek szívügye a vállalkozó Anyák, Nők motivációja és összefogása. Zsófia: coach, sikertréner, mentor, a Női Sikertréner brand tulajdonosa, aki coachként és mentorként segíti a vállalkozónőknek, hogy kihozzák magukból a legtöbbet.

Motivation to Go 1. adás

Vállalkozni szeretnél, de tele vagy félelemmel? Bizonytalan vagy, hogy megtudod e valósítani az álmodat?

Ebben a részben azokról a félelmekről és szorongásokról hallhatsz, amelyek minden induló vállalkozó fejében megfordulnak. Indulj el az általad vágyott cél felé és lépj túl a félelmeiden. Ha vállalkozni szeretnél, ha tele vagy kérdésekkel vagy bizonytalansággal, segítünk megtalálni a választ. Hallgass minket és motiválódj! Olvasnál is a témáról? Akkor látogass el ide.

Motivation to Go 2. adás

Vállalkozni szeretnél, de tele vagy félelemmel? Bizonytalan vagy, hogy megtudod e valósítani az álmodat?

Ebben a részben őszintén, nyíltan beszélünk arról, mit is jelent induló vállalkozónak lenni. Ha épp most indítod a vállalkozásod, vagy kisgyermek mellől foglalkoztat a gondolat, mindenképp hallgassd meg minket. Ha vállalkozni szeretnél, ha tele vagy kérdésekkel vagy bizonytalansággal, segítünk megtalálni a választ. Hallgass minket és motiválódj!

Motivation to Go 3. adás

Vállalkozni szeretnél, de tele vagy félelemmel? Bizonytalan vagy, hogy megtudod e valósítani az álmodat?

Ebben az adásban Zsófival arról beszélgetünk, miért fontos, hogy megszűrd az információkat a vállalkozásodra vonatkozóan. Magadra és a saját vállalkozásodra figyelve, eldöntsd mire van valójában szükséged és megtanulj nemet mondani a lehetőségekre. Hallgass minket és motiválódj!

Motivation to Go 4. adás

Vállalkozni szeretnél, de tele vagy félelemmel? Bizonytalan vagy, hogy megtudod e valósítani az álmodat? Vagy “csupán csak magányos vagy?

Tudod, hallod, látod, hogy nem vagy egyedül. Mégis úgy érzed, hogy magányos vagy. Bár mindenből a pozitívat érdemes meglátni, nem szabad elmenni a vállalkozói magány mellett mint egy létező probléma mellett sem. Ebben a részben elmélyedünk ebben a témában. Hallgass minket és motiválódj!

Erika Administrator
Egy blog, egy közösség, egy lendület. Anyák, nők, akik vállalkoznak és összefognak. Egy blog ami nem egy személy, hanem “MI” vagyunk. Ez a vízió indította útjára A Mompreneurs közösséget Magyarországon.
follow me